Sakit pinggang

Hi mommy semua, Nak tanya normal ke 9 weeks kita rasa lenguh2 pinggang?

4 Balas

Normal … saya pun sama 😊 sy p chek perut dkt knlik kerajaan sy pun tkt jgk .. tnye doktor dia kata perkara biasa selgi kita st 1 akan rase mcm ni nnt dh msuk st 2 insyaallah mungkij hilang kdg2 stgh ibu sampai nk berank pun ad … sakit pinggang ni xpe kalu trse skit mtk husband atau adik2 awk buat urutan yg slow jgn tekan2 skdr gosok2 ltk ubt insyaallah ok lah sikit ..

9mo ago

Sy pun sama jgk dlu hehe welcome

Normal lah tu. sebab kita badan kita berisi baby kan. sebab sya ni 10 weeks pun kerap sakit pinggang bila lepas bangun tdur atau rehatkan badan sekejap. kadang2 rasa sengal2 badan pun ada.

sy 6w...dh sakit² pinggang dan alaham waktu malam sis..ank yg ke3...ank² prtama dan ke2 sblm² ni x de sakit awl² gini..akhir² je....penat jugak hadap..

Normal awak.