Baju mengandung

Hi mommy semua.. nak tanya biasanya minggu ke berapa pakai baju mengandung? Saya 17 minggu dah rasa ketat kain baju kurung.. normal ke? #firsttime

17 Balas

sy 15 weeks byk dh baju x muat especially bhgn punggung😅 terpaksa cri baju size besar hehe

Kalau baju2 dah tak muat, boleh dah je start pakai baju mengandung. Utk keselesaan

boleh dah sis tukar uniform...kesian baby nanti pakai bj ketat2

saya tak pakai pon baju mengandung.. pakai je mane yang selesa

Baikkkk.. terima kasih semua 😘

Dlu pkai bju laki ahhahahahha

Baju shuben hahahaha