Perancang semulajadi

Hi mommy semua. Nak tanya, ada x mommy² yg baby full breastfeeding and mommy xamek sebarang pil perancang? Berkesan ke untuk cegah kehamilan? Sy bersalin czer baby baru 3 bulan,full bfeeding. Klinik desa xbagi pil lagi, dia kata kalo baby full bfeeding selamat lgi. Tpi sy mcm takut😥ingat nak rncang mkn pil sbb sblm ni sy mkn pil aje.

1 Balas

depend pada orang jugak sis dan kerjasama dari pasangan. if sis czer biasa nya memang doktor nasihat utk ambil perancang. sebarang perancang sis refer doktor atau ahli farmasi dulu ye.