Baby umur 5 hari warded

Hi mommy semua. Nak minta kata2 semangat & kalau yang ada experience babygirl umur 5 hari kena UTI (jangkitan kuman). Mula2 doktor cakap warded 3 hari, tapi result darah baby ada kuman sikit so Doktor nak on antibiotic selama 5 hari. Tiap masa saya menangis kat rumah. Allah je tahu macam mana rasa berpantang tanpa baby & risaukan baby kat hospital. Minta tolong mommy semua doakan baby saya cepat sembuh 🥲

14 Balas

maaf tau, nak tanya dia kena tahan kt nicu atau wad baby je?, kalau wad, cuba tanya bole stay tak.

7mo ago

oh ingat kt wad. sabar naa, doa byk minta dia cepat sembuh, awak jgn sedih naa. skrg awak rest dulu, awak pun tgh pantang lagi ni.

Insya Allah, takde apa2. Moga dipermudahkan urusan puan dan bayi. Doa banyak2,

semoga baby cepat sembuh ya

Kak Syukurrt