Perasaan sedih

Hi mommy semua . Minta maaf kalau saya selalu mengadu dekat sini . Saya stress . Anak saya baby pramatang . Dua hari lagi dia baru sebulan . Kalau ikut mingguan sepatutnya dia baru 39minggu . Kenapa setiap kali selepas menyusu dia muntah semua bukan sikit dan keluar dekat hidung tersembur macam tu ? Saya jadi takut jikalau jadi apa apa . Belah suami suruh selepas menyusu bagi minum air masak . Saya tak bagi dikatanya kita pentingkan diri sendiri . Tolong mommy semua . #ingintahu #bantusharing

8 Balas

Jgn bg minum air masak baby bahaya.bg susu je.

1y ago

Terima kasih sis respon . Ya saya sanggup bergaduh sementara untuk pertahankan tentang jangan bagi air masak walaupun sedikit . Lagi lagi anak saya prem kan