Perut mengeras

Hi mommy semua, macam mana kita nak tahu perut mengeras ya ? Sebab sebelum preggy anak first tanda bersalin air ketuban keluar. So skrg preggy 36week 2 days anak second belum ada tanda pape tapi nak get ready incase ada pape kan. Mommy ada pengalaman perut mengeras ? Share sikit #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Abdomen mengeras adalah. Kita rasa tegang je abdomen. Tak de lah dapat rasa baby keras kan. Sbb baby dlm rahim. ☺️