32 minggu badan tak sedap lemah

Hi mommy semua, assalamualaikum. Saya 32 week bdn rasa tk sedap dan rasa perut berat sgt. kena gastric teruk smpai ke tekak rasa mcm panas. Dah pergi klinik jmpa dr. Selalu rasa senak. Tak tahan rasanya. Dh mkn ubat tk hilang sepenuhnya. Nak bgi thu nurse masa check up nanti asyik kena ulang alik pergi KK je nanti. Normal ke semua ni? #First_Baby

1 Balas

waalaikumussalam mommy. saya pernah baca sharing mommy lain jugak. sama mcm mommy. gastrik, badan lemah, badan rasa berangin. cadangan saya, banyakkan minum susu utk gastrik tu dan dapatkan jugak nasihat drpd nurse / doktor