Lewat Period Tapi Upt -

Hi mommy semua .. ada tak yg mcm sy ? Period da delay 1 week , cek upt -😀 Tapi kn , sepanjang period delay ni .. pagi ii asyik lapar jee .. kalau dah mkn pukul 12 , pukul 4 Mesti lapar balik🤣 Dah macam bela jin dah saya .. asyik lapar je😮‍💨 #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

nak period pun mmg mcm tu, mcm bela jin.. asyik lapar ~ Period awak teratur tak? if teratur dah lewat seminggu should be dah dpt detect.. if tak teratur, takleh nak ikut jugak lewat tu..

1y ago

Teratur jaa .. tapi this month dah mmg lewat sgt😌

period teratur tak?

1y ago

Teratur jer awak