Muntah muntah teruk 😭

Hi mommy! Saya pregnant 10 weeks and muntah teruk. Sampai kadang kadang macam ada darah. Normal ke mommy? Kadang tu muntah keluar angin je 😭 #firsttimemom #firstbaby #advicepls

3 Balas

setiap kali dh rasa diri tu mcm dh teruk sgt muntah pegi je hospital.. x kisah la masuk wad brpa kali pun.. bahaya unt kandungan . semoga awak dan kandungan baik² je k.. sbb sy pun mcm tu juga, 4x kena tahan wad alah teruk .