Kepala baby besar

Hi mommy. Saya pergi scan 5d dekat klinik swasta and dr bgtau kepala baby skrg saiz 34week tp saya baru 31 week. Dr buat surat utk refer o&g hujung bulan ni. Tp kita risau sbb lambat lg nk jumpa pakar. Ada tak pengalaman mcm saya ? Boleh ceritakan tak mmg kepala baby akan besar atau mcm mna ? #firstmom

2 Balas

memang kalau size kepala baby lebih 2 minggu dari usia kandungan kena refer

klu x ngam sise dgn umur kandungan mmg kena refer pakar sis...