Baby ada g6pd

Hi mommy, saya nk tanya ada tak dalam ni baby g6pd ? Baby saya g6pd , dia tk sesuai pakai minyak yu yee . Jadi saya tk pakai apa apa mnyak untuk perut baby . Ada tk mnyak yg sesuai utk g6pd ? Tq

3 Balas

Tak pakai kan minyak pun takpe awak. Saya tak pakaikan minyak untuk anak saya.

yekee okayy okay. kalau sabun , sis pakai sabun apa ye ?

9mo ago

okayy okayy terima kasih

minyak telon?

4mo ago

anak saya ade g6pd bby girl , saya pkai kan minyak telon alhamdulillah ok tapi vick anak saya tak boleh guna jadi bintik2 merah kat bdan .