S26 tukar packaging ke?

Hi mommy, saya nak tanya untuk ada ke mommies sini yang guna S26 Gold step 1 tukar packaging ye? Sebab saya minta tolong adik belikan tetapi bila balik tengok packaging lain. Risau nak bagi anak minum #ingintahu #seriusnanya

2 Balas

Ye tukar pakaging. Sy tk sure tukar packaging ke formula skli sbb ank sy minum sminggu ni 3 hri bru berak. Sebelum ni kalau packaging lama ok je hri2 berak. Risau pulak sy. Nk kena tukar susu plak ke mcm mna😞

ye tukar packaging.