spotting coklat

hi mommy saya baru 8 week, normal ke ada spotting coklat cair? saya dah 2hari tak bersama suami. tapi saya mmg baru mula kerja dan byk bergerak. sebelum ni takpernah jadi mcmni. #ingintahu #pleasehelp

spotting coklat
6 Balas

sy haritu Pon keluar spotting coklat Gini gak. risau smpai nanges² call husband sbb sblom ni prnh miscarriage.trauma Nye pasal. time tu Pon 8w+. yg penting jgn stress atau fikir bukan². awk tgokla spotting tu keluar time tu je atau bnyk Kali.. klu sekali je xyah risau.just bnyk kn rehat. time awl² ni mmg xboleh sgt bersama suami. risau kandungan Masih xkuat.cuba bedrest dulu . kalu still keluar spotting boleh jumpa doktor. biasa nya doktor akan bg ubat duphaston. macam sy hr tu dapat duphaston.mkn 5 hr dh xkuar dh spotting tu .Alhamdulillah

1y ago

kan....jadi risauuuu...terima kasih awak❤️?