Penghasilan susu..

Hi mommy, saya baru 6 bulan pregnant. Kaki saya dah bengkak, dan kedua2 payudara saya ada cecair jernih seakan susu... Adakah normal? Dan tak terlalu awal ke?

4 Balas

Normal. Jangan picit atau pam. Lap dan cuci macam biasa. Kalau meleleh banyak boleh pakai nursing pad. Nak kurangkan bengkak tu boleh mandi dengan air suam. Saya dulu setiap kali mandi massage dengan air shower tu.

Same. Saye pun ade kluar cecair jernih dkt puting. Bile pegang cecair tu macam meleket sikit.

normal je.

normal