Baby berak

Hi mommy, saya ada nak tanya. Normal ke baby umur 4 bulan berak lebih dari 3 kali dan berak dia cair? #firstmom #firstmom

2 Balas

ank sy pun 4 bulan fully bf berak lebih dari 7x sehari. kentut pun keluar taik. pagi around 1am dan 5am pun dia berak tika tidur. jenuh nk tukar. tapi alhamdulillah dia lgsg tak meragam.

kalau tgok dia selesa , kira normal je tuh.

2y ago

saya pernah tanya misi, ckp okay je berak byk kali pun. asalkan dia nampak okay. sbb anak saya pun jenis berak byk kali.