Tak ada selera makan

Hi mommy, sape ada pengalaman time awal pregnant tak ada selera makan langsung, lidah rasa pahit dan makan je rasa mual.. Kdg bila mkn rasa mcm tak hadam..#SeriusTanya #ingintahu

7 Balas

saya pun sama sis time awal"pregnant saya tak ada langsung selera nak makan minum air mineral pun rasa pait sangat mual"je tak boleh cium bau"masakkan berdiri pun pening cepat penat tapi sekarang alhamdulillah saya dah masuk minggu ke 10 semuanya dah okey hilang sikit dah alahan 🥰

3mo ago

ada petua apa² ke?sy pun sama tp sampai skrg masih ada semua tu..kdg² pening, kdg² ok...badan rasa lembik je..