Adakah saya HYPO ??

Hi mommy, sapa yg penah jadi mcmni? Adakah sy hypo? Td ada laa tetiba perut semua rasa sakit, bdn rasa letih, mulut rasa mual .. lpstu sy mnta suami checkkan kebetulan harinj mmg sy kena check bsp 4kali .. sy 38week 2day .. #bantusharing #pleasehelp #firstbaby #firstmom

Adakah saya HYPO ??
2 Balas

yes. bwh 4.0 hypo . boleh pegi makan mnis terus. kalau rasa mengigil bancuh air gula 3sudu + air suam 1cawan, minum.

1y ago

Baik terima kasih

pn bacaan mcm ni terus ke hospital ya. makan manis & terus ke hospital untuk dr check baby. bahaya ni.

1y ago

Baik terima kasih