Tukar Ubat atau teruskan ?

Hi mommy. Nurse bagi ubat zincofer, tapi bila telan je ubat tu, muntah makin menjadi2. Sebelom consume ubat tu, alahan saya dah okey malah dah happy dah sebab kurang muntah2. Boleh tak kalau beli sendiri ubat yg mcm zincofer tapi brand lain (obimin atau iberet) dekat farmasi? Nak tunggu next checkup lambat lagi utk mintak tukar ubat. Muntah menjadi2 ni perut jadi x selesa & mengganggu bila time bekerja. #firstmom #firstbaby

7 Balas

Selalu makan waktu bila?

1y ago

Cite dia nya, sy makan waktu pagi.. dlm pkl 10 mcm tu.. ade gak terpikir nk try makan belah mlm pulak.. ☹️