Susu badan

Hi mommy.. Normal ke keluar susu mengandung ank kedua. Anak pertama tahun ni masuk 3 tahun dan tidak menyusu badan lagi.. Semenjak mengandung ank kedua ni, usia kandungan 5 bulan saya perasan air susu badan saya keluar.. Minta pendapat mommy semua.. #pleasehelp #pregnancy

1 Balas

Hi mommy. Kalau pengalaman saya baru anak 1, masa pregnant memang ada titisan susu yang keluar. Moga dipermudahkan urusan kehamilan ya mommy

2y ago

Most welcome