Berat bayi 32minggu

Mommy normal ke berat bayi 32minggu tu 1.9kg. Sy ada gdm risau baby besar. Doktor cakap berat okay cuma sy risau. Kot2 mommy2 gdm ada pengalaman bleh share #ingintahu

18 Balas

an pon 3.2w bby 2.2kg GDM tapi x mkn pon ubat GDM alhamdulillah semua ok je x payah risau

saya 34w bru jaa scan dekat kk berat bby 2.3kg , doc ckap semua normal mengikut minggu

normal. saya GDM baby lahir 41w 3.1kg.

2w ago

Misi bgtau saya kalau gdm kena 40w je…xboleh lebih

sye 34 weeks bayi berat 2.9 kilo..sye ada gdm on diet control😅

sy 33w berat baby 2.1. ok sgt dh tu 32w 1.9kg

Saya check 28 weeks haritu anggaran baby 1.3kg tak ada gdm semua

sy scan 32 week bby berat 1.8kg doc kata normal . sy xde gdm .

saya tak gdm pon baby besar 3.9 39w 😂