Ada tak yg sama due awal june 😍 due sya 7 June

Hi mommy ☺️ nk tnya mommy's dh ready barang baby Dan barang pantang ? 😍 Excited kan nak jumpa buah hati ♥️ semoga dipermudahkn semua urusan kita 😍🤰 #firstbaby

37 Balas

Wah awal bulan, saya hujung bulan jun dalam 25 mcm tuu. Tapi baru nak strt basuh baju baby, hehe, pdhal kak kak ofis bising suruh prepared bag dah letak dalam kereta. Yang saya lek lek lagi. hehe. Saya pun first baby, kdg tu dengar mak ckp je dri kak kak opis, kdg mak kata awal lagi, sya tak buat lagi laa. hehe. Tapi kdg hsbnd yg excited ha nk kemas yg mana ni. hahaha.

1y ago

Amin Ya Rabbal Alamin.