baby kick

hi mommy nk tnya .. ada tak mommy yg dalam 2trimester ni rasa baby kick tp bahagian cervix . sy ada google tp yg keluar ada mengatakan baby dah duduk bawah . sy baru 24w . kalau ada yg rasa mcm tu jgk boleh komen segera tauu 😁😁#ingintahu #tolongbagijawapan

1 Balas

ruang byk lagi so normal saja. sebenarnya dia bergerak je sepanjang masa cuma kdg dia kick tu masa dia kt bawah

1y ago

ohh yeke . sbb first time dpt rasa bby kick sbelum ni gugur 18w tk sempat rasa bby kick tu yg tkthu .