sakitt & ngilu

hi mommy nk tanya saya bru 37minggu4hari tapi bahagian kemaluan terasa sakit dan ngilu jee 😭 pastu tulang belakang kerap sakit & bahagian ari2 😭😭 baby pulak skrg active sgt2 . normal ke ? kkdg2 tu sampai menangis menahan 😫 last weeks admit tpi jln cuma bukak 2cm 😓 #firstbaby #ingintahu

1 Balas

td ade previous post sorg sis ni ckp dia sakit sgt mcm ni jugak. now kena admit n klau 2 3 hari x hilang, dia akan trpksa czer. better pergi hosp check lg.

1y ago

ouh yeke terima ksih 🫠