Baby nb batuk

Hi mommy, nak tnya mcm nak redakan batuk baby nb? #ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

5 Balas

belikan mandian lemon sis. lps mndi, spu minyak kt dada,blkang bdn,tpk kaki,belakang telinga,tapak tngn n ubun2. klau sy pakai mamz oill ( habbatussaudah) cuma spu kt dada blkg bdn n hidung je☺️ sehari 3x sapuan selepas mndi. alhamdulillah,kahak lendir pun sng kluar..batuk pun sembuh.

2y ago

terima kasih sis 😄

pki minyak telon sis..bakar bawang putih..hncurkn dlm mnyak tu..sapu dada Ank..blkng badan tapak kaki..betis...inshaAllah..Ank sy mujarab semua petua ni

2y ago

terima kasih sis 😊

sapu minyak telon Di dada, belakang, tapak kaki. ada org kata juga buat minyak bawang putih.b

terima kasih byk sis dh bagi tips,

sapu minyak baby kt dada