Bersama suami

Hi mommy , nak tanya tpi malu sbb privacy tpi nnti tk tanya sesat jalan pulak kan hahah , tkpe ke ye kita rasa gersang sahaja , tk masuk pun cuma gersang je . Sbb nak bagi suami puas ja tanpa masuk . Sbb dkt bunga kita tu kan akan berdenyut bila nak bersama . Tkpe ke eh rasa berdenyut tu ? Saya lagi seminggu nak ke 44 hari pantang . #ingintahu #bantusharing

1 Balas

bantu dia keluarkan air, sis boleh cuba lancapkan suami atau kalau nak lagi extream masukkan dalam mulut sis

1y ago

Eh bukan tu hahaha yg tu saya tau . Just kita kan denyut . Tkpe ke denyut tu. Tu maksud saya 😂