Firstmom

Hi mommy! Nak tanya, sya preg 14 week boleh amalkan supplement Blackmores Pregnancy & breastfeeding formula kh? Sbb mmg tak dpat nak minum susu. #firstmom

2 Balas

Sy makan ni since 8 weeks cmtu. Mkn 2 biji sehari sampai masa buat buku pink kk kasi ubat folic acid vit semua tu. Kandungan dia sama je mcm blackmores cuma ubat kk tiap jenis 1. Blackmores tu 1 biji dh termasuk semua.

2y ago

Tak. Habis 1 botol tu stop dh. Consume ubat kk je. Mahaii ah nk beli selalu 😂

Better consume Blackmore calcium. Klu mmg lactose intolerance.

2y ago

Tp saya dh mkan 1 biji. Tak apa kah sis?