SUSU FORMULA

Hello mommy , nak tanya . Susu formula apa yang best untuk anak ? Boleh share .#ingintahu #bantusharing

1 Balas

ank umo brp?susu kena try n error..sbb ikut kesesuaian penerimaan perut ank..x kira susu mahal or murah..mcm ank sy..sblm setaun sy bg similac neosure n bile masuk setaun tukar pedeasure..alhamdulillah kedua2 susu tu wlau pestime guna perut ank serasi xde mslh n x tukar2

2y ago

anak umur 11 bulan . sebelum ni cuba similac tapi anak tak nak minum , terpaksa bagi susu badan . Now nak cuba bagi susu formula semula .