Najis baby..

Hello mommy. Nak tanya najis bby ni normal ataupun sembelit?? bby saya bf dan fm.. now fm DutchBaby.. Dulu guna Bb s-1 dan lactogen, bby sya jarang berak dan najis warna hijau. Sekarang bby sya minum Dutch Bby ni baru 5 hari, tapi bby saya selalu berak.. dlm sehari tu sekali jak lah berak. #firstmom

Najis baby..
1 Balas

Boleh refer stool chart di google, sembelit tahi keras dan berketul. Baby meragam tak? Atau ada menangis masa meneran. Kalau takde okay je tu. Setiap hari berak pun kira okay dah.

2y ago

bby tdk meragam jugak.. ya dia meneran tpi kadang kadang saja. jadi saya perlu tukar susu kh lagi?