Bukaan 1cm

Hi mommy! nak tanya la kan, skrg dah 38w2d tadi pergi checkup pastu doktor check bukaan dah 1cm..duk rasa mengeras gitu je..nak rasa contraction pun tak tahu macam mana sebab first baby..so, nak tanya mommy yang berpengalaman kalau dah 1cm ni agak² berapa lama ekk nak bersalin? due date 8/7 ni je.. #firstbaby

7 Balas

Saya dah 39w. Due 5/7. Sampai sekarang takda rasa sakit sangat. Cuma lenguh2 manja. Perut pun mengeras kadang2 ja. Risau jugak ni..