sakit pinggang

hi mommy, nak tanya.. ada x sape2 yg skrang ni bila tido malam, tengah2 pagi mesti jaga sebab sakit pinggang sangat.. n xboleh tido dah lepastu sampai ke siang? ada x? #36weeks #1sttimepreggy

5 Balas

Ada... Dah hujung2 ni semua sakit n serba x kena nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

Saya macam tu juga masa 3rd trimester, tak boleh tidur malam

sama...

saya

Normal sis.. Sebab dh dekat due. Lgpn bby dh besar menekan urat saraf kita.. Sebab tu klu tido mengiring kena support perut kita.. Xboleh tdo telentang sgt kang memg sakit nk gerak mengiring😊

5y ago

Sama2 sis😊