hai mommy mommy

mommy mommy yg dlm ramai bekerja atau full time housewife?ada tak bila dh 32w ni rasa malas je semua benda nk buat..banyak baring jer..😆

2 Balas

Dah 33weeks. Still bekerja. Office kena naik turun tangga. Nasib baik level 1 je 🤣 mood memasak dah memang kelaut dalam. Kadang kadang nak makan apa pun tak tahu. Kalau baring je mula la nak lelap 🤣

Saya semakin aktif di trimister ke 3, cuma sakit pinggang dan punggung jika berada dlm posisi yg sama dlm tempoh 30 minit. 😁