UBAT OR FOOD FOR HB LOW

Hi mommy mommy. Share macam mana nak naikkan hb. Iberet & zincofer takboleh telan langsung. Hb asyik drop je. Helpp. #firstmom

6 Balas

Bykkan mkn sayur hijau mcm paku pakis, kangkung.. sy hb x low, cuma makin baby besar makin byk baby tu kena serap. last checkup, doc recommend kan sy buat air kurma merah.. 7biji utk 1 gelas, rebus smpai tinggal setgh gelas. Minum setiap hari. Hopefully next checkup, hb maintain 🤭