Kuat menangis

Mommy mommy semua kenapa ya sejak pregnant ni saya kuat sangat menangis ? suami takde kat sebelah pun saya boleh nangis ?

30 Balas

Sama sy pn kalau xdpat apa yg nk contoh mkanan yg kita nk mkn x dpt terus nagis..huhuhu

Pembawakan budak tu..kadg2 memang akan terlebih emosi semasa mengandung..huhu

Sis jgn ikutkan perasaan sngat ok..emosi ibu kena sentiasa tenang..keep zikr

Sama macam saya. Senang Betul emosi. Suami g kerja pun nngis hahaha 😂😂

Kadang masa pregnant ni mood kita x menentu kejap ok kejap rsa nk nangis

saya pun sama...yg paling hairan, tgh mengaji pun saya boleh menangis.

Pembawakan tu.. mybe nanti ank suka brkepit dgn suami.. hihi 😄

Sy pown sme.. kdg2 ttiba je nangis xtau knp.. rse sdih lain mcam.

4y ago

Kannn 😞

Normal sis, sebab hormone sis jadi sensitif sikit

Normal.. Sbb kita sensitive masa mengandung