Baby 5 Bulan

Hi mommy mommy , Nak tanya normal ke kalau baby bila baring suka tolong kepala kebelakang , risau bila tengok sebab takut effect leher dia ke 😥 lepastu tolak memaksa pula tu tapi selalu masa dia nak tidur .

Baby 5 Bulan
5 Balas

mean tidur macam ni ke. normal je. anak saya sekarang dh setahun 6bulan++ tidur macam ni. kalau ubah pon confirm dia akan tidur mcm ni balik. siap tidur menonggek pon ada. stkt ni baby sy jalan normal kepala xde ke senget ke blkg mcm cara dia tidur tu. mmg pattern tdo baby mcm tu. if risau masa checkup dkt kk tanya misi. supaya awak xjadi susah hati

Normal je anak saya dlu tidur mcm tu jgk kemain mendongak tidur saya yg rasa sakit tengkuk tgk… kalau lama sgt puan boleh je alihkn kepala baby tu jgn biar lama sgt

2y ago

haah macm mendongak sebab dia tak pandai meniarap lagi asyik mendongak je risau juga .

hye sis. as long baby dh pandai golek atau ubah posisi tidur sndiri, tkpe. bawah 9bln qtau baby yg tk pandai golek @ betulkan posisi sndiri big ❌❌❌

anak sy pulak meniarap dgn sendiri masa tgh tidur. last2 letak bantal peluk pun 2x5..

Samaa la baby saya pun sis! Kadang tu apa yang dia tengok pun tak tahu lah