Apa ubat terbaik rawat ruam?

Mommy minta bantuan ni ruam kan? Ada ubat yang bagus tak? #pleasehelp #firstmom

Apa ubat terbaik rawat ruam?
21 Balas

mcm ank sy dlu doc suggestkan sudocream dgn bepanthen cream..sy guna bepanthen alhamdulillah anak ok serasi

sy gune krim snowhitee..cpt ilang n kering..utk sume mslh kulit..elok bt dr susu unta

sudo cream atau calamine lotion yg liquid..ni je sy guna yg power bagi sy

ni bagus ,sapu lepas mandi , 2 kali sehari ,tk smpai smgu da hilang ruam

beli kat shopee berkesan untuk ruam bayi.. sy dah cuba memang ok sgt..

saya Ada pengalaman anak Ada ruam, saya menggunakan produk bud's

Boleh try viprolabs. Mahal skit. Tapi berbaloi.

droplene kat farmasi ada memang untuk baby

boleh try pureen baby nappy rash cream.

drapolene pun bagus juga untuk ruam..