Due date oktober

Hi mommy kat sini ade yang sama ke dengan saya due date 17 OKTOBER 2023 🙋‍♀️

25 Balas

ikut swsta 20/10 ikut gomen hjung buln 10..mne thu kuar awl 10/10/23 cntik jgk no nye atau 23/10/23..yg pting ttp sme buln oktober😂

1y ago

betul! cantik sangat dah tu tarikh nya. teringin kan nak nombor cantik'2 hihihi. semoga dipermudahkan segala urusan 🤲

In sya Allah..saya 17/10/23..Doakan ya kndgn yg kedua ini sihat dan slmt. Slps khlgn ank sulung lahir 24w.prmatang thun lps

1y ago

saya pon anak kedua . in sya Allah , semoga di permudah kan segala urusan 🤲

saya anak kedua 20/10/23.. Doakan saya ye anak pertama gugur mase 12 weeks pregnant tahun lepas..

1y ago

aamiin3x semoga kita sama2 dimudahkan dlm memiliki zuriat

14/10/23– geng2 baru pregnant n melayan morning sickness lagiii 😅😅😅

1y ago

eh sama kita due date 🥰 still meloya pening muntah 😅 enjoy je la kann 😝

inshaallah saye 10/10 doakan kandungan kedua sy sihat dan slmat ,slepas gugur tahun lepas ,

1y ago

ade geng 10/10 huhu ,

16 Nov 😩😩tgh pening khayal... Alhamdulillah kandungan ke 8

1y ago

Alhamdulillah trima ksih inshallah moga Allah mudahkan urusan awk juga aamin.. Bby number brpa ni puan

15 october 2023.masih melayan sickness yg up n down

1y ago

geng 15/10 jugak 😘

Saya 19 oct 2023...semoga kita semua dipermudahkan.. ♥️

kita 12 October 2023 first baby #11thun menanti

sy due 26/10 melayan alahan skrg 😩