Due bulan Oktober 2023

Ada x sini due bulan Oktober 2023 ? Korang start beli barang baby bila ye hihi #firstbaby

34 Balas

Sy due 14 okt..Blum beli apa2 lagi..Sama mcm awk Sy pn baby first insyaAllah..Sy mcm x Tau nk beli ape..hehe🤭..bnyk google n add to cart je dulu..tggu scan gender dulu la baru start beli..semoga kita semua sihat n Selamat smpai hari bersalin nnt..aamiin🤲

12mo ago

sama lah due kita pon 14 oktober☺️

Hi geng bulan Oktober hehe, saya pun belum beli pape lagi. Mak² pesan jgn beli awal sgt katanya hujung 2nd trimester awal 3rd trimester dah boleh beli dah. Tapi saya dah list sesiap and survey harga, dah boleh beli saya terus beli je takde dah nak survey² lagi hehe

12mo ago

wahh share lah list pls

saya due 4/10, dah start beli stroller dengan car seat, ada juga beli barang lain di-shopee, ada yang kata "awal" sangat tapi pedulikan je sebab bukan dia yang tolong angkat barang kalau kita beli masa sarat² nanti, lagipun 5bulan ni pun dah mengah pergi survey banyak tempat

12mo ago

sama due kita sis 😍 sya blum bli apa² lgi ..

Belum beli apa2 lg. Hehe tp cart shoppee mmg penuh 😜 excited mommies2 semua kan..? Tunggu la masuk 7 bln kot..skrg usha n list je dulu. Tak nak ter-spend benda tak patut mcm abg nye dulu2..bazziiirr

12mo ago

sama...tunggu dah 7 bulan ke atas bru syok mmbeli

Buat list,servey2 dan simpan duit ja dulu.. kalau kandungan sihat dan ibu tak ada masalah kesihatan, masa 7 bulan tu boleh start beli. Kalau ada masalah, mungkin kena prepare awal lagi lah kot

Saya due 23/10 tak beli apa lagi, cuma simpan dekat cart2 shopee je yg mana penting2 nak beli utk baby. Nak tunggu tahu gender baru nak beli. Skrg mcm masih awal nak beli brg2 baby

10mo ago

MasyaAllah, semoga dipermudahkan segalanya utk mommy

Ikutkan taknak beli lagi. Tp nampak flash sale. Discount gila gila.. Maka terbeli sudah.. Hahah.. Utamakan barang pantang juga. Baru barang baby.. Kadang pikir pakai apa yg ada dulu

Sy due 14/10, pregnancy ketiga. Belum beli apa2 lg. Adik2 ipar je ada bg barang baby sikit2. Just nanti tmbh je mana yang tak ada. Jangan beli banyak2 baju sbb baby cepat membesar

Hi, saya due bulan oktober tapi belum beli brg bby lagi. Saya plan start masuk 7 bulan baru nak beli. Tapi tak salah kalau awak nak start beli sikit-sikit 😊

Hi sy due 21october hehe tp tak start beli lg.Tp byk dah add to cart kt shopee hahaha mybe hujung trimester ke 2 bru start beli sikit2🤣

12mo ago

eeh sma due ses...😂😂