Pregnant 11 week

Mommy kat sini ade tak week mcm i,i rase mual y sgt2 bila waktu mlm and satu badan ade rasa sakit2 kadang sampai I'm crying dekat husband sbb rase sakit badan sgt,klu massage baru okei sikit.and i ade anxiety disorder bila i sakit2 badan i akan fikir negative pasal my pregnancy,i first experience,boleh x mommies2 share tips bagi kurang rase mual n rasa sakit2 badan🥲🥹

1 Balas

sama. malam je sakit.. tak boleh tidur

3mo ago

Saya week masuk 10. Malam sakit badan dan kaki. vomit dah kurang risau juga