Due date 18/12/22

Hi mommy, due date saya nk dkt tp still takde tanda apa apa lagi, cuma terasa nilu je dkt bawah and kerap buang air kecil. Mcm baby seronok sgt duduk dlm rahim ni 😅 Btw saya ada gdm dc, if takde tanda juga sehari before due date saya kena tahan utk induce. Takut la dgr induce ni sebab ank first. #firstbaby

12 Balas

saya due 16/12 sekarang baby mengeras on off & sakit bila nak berjalan , bangun & baring .. dekat ari2 terasa ngilu , sakit on off juga huhuu taktau bilanya baby nak keluar ..

1y ago

gerak je macam biasa tapi waktu pagi lagi aktif dan kuat sangat dia mengeras .. kalau anak puan 2hari tak gerak better g kk puan