Persiapan Barang Baby

Hi mommy, boleh share tak macam mana mommy punya preparation especially untuk first baby .. dah nak masuk 6 bulan ni apa pun tak beli lagi, excited but still blurr tak tau nak start dari mana 😅 Jom share #firstbaby

2 Balas

baju bby boleh beli yg 0-6m, 3-6m. kalau nak beli 0-3 tu boleh cuma beli sikit je. sbb bby cpt membesar. pampers nb n size s. mitten n botties, swaddle, towel bby, bath tub, set mandian, ketip kuku, botol susu standby, susu fm standby, baby coat, stroller, set tilam bby, handkerchief or napkins. baby beg, pump susu, milk storage, bottle warmer, tissue wipes, selimut baby.

hi mommy. boleh rujuk checklist ni ye then periksa la mana yg penting dan tak.