Saranan susu untuk bayi sembelit

Hello mommy.. Boleh sarankan susu formula yang sesuai utk baby yg kurang membuang🥲.. Saya dulu guna Karihome, pastu tukar BB S-1 (najis baby warna hijau) skarang saya guna Lactogen tpi bby tak berak pun. #seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

Boleh cuba Enfalac A+. Saya kasi susu yg sama dgn hospital kasi masa dekat hospital dulu. so far alhamdulillah,berak banyak. masa kuning haritu,cepat je turun

masa minum karihome tu baby ok ke?

1y ago

tak.. masa minum karihome tu kuning bby tak turun dan tak kerap berak pun