susu formula

Hi mommy.. Boleh kongsi tak, mommy minum susu formula apa d awal kehamilan #TQSHARE?

10 Balas

Lazz susu kambing kurma & coklet.. dari sebelum pregnant dah minum,tgh pregnant minum & dlm pantang pun saya minum.. baby keluar pun gebu gebass, alhamdulliah antibody anak pun kuat & jarang² sakit... sakit pun kalau nak tumbuh gigi ☺️ je.. sampai skrg anak dah 2 thn dia dah putus susu badan dia pulak sambung minum lazz susu kambing kurma hihihi😚

Mnum susu frisomum sedap dn x bikin loya blik2 tringin mnum susu tu sbb sedap😄

5y ago

Dri umur kandungan 2minggu sya mnum susu sda kak

Sya minum anmum perisa coklat.. Sedap dan senang membuang

Saya minum susu kambing je, maezz/ wildan..

Similac mom vanilla and enfamama choc

Minum enfamama.. Dgn dutchlady

5y ago

Welcome sis.. 😊

Enfamama perisa vanilla

Dutch lady

Vitashine

anmum