susu fomula

Hi mommy, ble suggest tak susu fomula baby 2 bulan yg boleh naikan berat badan? Berat baby lambat nak naik lah. takut pula nanti 3 bulan kurang berat. sekarang baby minum susu enfalec baby.

13 Balas

anak saya minum dutch baby berat dari 1.89kg sekarang 2 bulan 3.9kg

minum s26 sis anak sya dri 2.79 newborn skrang 2bln 4.8kg

susu dutchbaby +bf stakt ni ok.lahir 2.9kg now 2month 4.8kg

10mo ago

baby sy pun siang fomula, sbelah mlm smpai ke subuh sy BF, tapi tetap juga berap naik sikit je. sy tak tau lah susu sy yg tak de khasiat ke apa. sbb sy ni jenis tak jaga makan. sy kira sy nak bagi baby full FM dah.