Gdm on ubat

Hi mommy.. bersalin musim pkp ni boleh share pengalaman tak jika ada gdm, bersalin czer or normal?,berapa lama kena tahan wad? Week berapa bersalin? #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom #pregnancy

1 Balas

37mnggu biasanya dh admit wad induce...boleh bersalin normal...macam saya 36w6d dh admit wad masuk ubat 2 kali tpi bukaan 1cm pastu masuk belon bukaan 4cm tpi belon x jatuh lgi tapi ketuban dh pecah trus tolak labour room bersalin 37w2day hampir 3 hari sakit contration...depend pada pengalaman masing2

3y ago

sy bakal hadap next month ni 😅. harap dipermudahkan semuanya.