38week 4day

Hi mommy & bakal mommy sekalian....memang macam ni ye rasa nya.... Makin meningkat usia kandungan... Makin rasa panas dia menjadi²... Sampai berpeluh².... Baju basah dah macam mandi😂... aircond xpyh cakap laa... hujan pun pasang....Sampai husband pun terkejut bill api naik mencacak🤣 sabor jela kan#1stimemom #firstbaby #jangandibully

1 Balas

Ya mmg akan rasa panas sbb perubahan hormon yg lg ketara. Boleh kerapkan mandi