Bayi suka jelir lidah

Hi mommy, my baby da 6month sy perasan bila bermain/bergurau dgn dia... suka jelir lidah mcm ni.. normal ke.. , nak kata kulat kt lidah x mungkin sy sll cuci lidah dia tiap kali mandi kan dia .. sy risau sbb masa anak sy umur 1 bulan lebih dulu..ada buat surgery sbb dia ada tongue tie.. tkut yg tu ke punca dia suka jelir lidah mcm ni😅🤷‍♀️ bole beri pendapat/penjelasan tak mommy² smua or ada x yg sama mcm anak sy .. #firstmom #6month #baby_6bulan #babysukajelirlidah

Bayi suka jelir lidah
16 Balas

Anak saya 10 bulan baru start suka menjelir je skang. Pastu pantang nak menjilat je keje kalau dpt barang. Geram je 🤣🤣