hamil 14 w

hi mommy awesomee , nak tnyaa kandungan saya 14w tpi terasa dkt bawah perut smpai ke ari" tu rasa sakit mencucuk" tapi sekejap" jer lepas tu hilang , ad yg sama tak ? risau 🥺

6 Balas

Sy pon mcm tu tp 10minggu.. Sy tanye doc die kate normal sbb ad yg akan rase mcm tu.. Mase baru² dlm 7-8minggu kerap sy rase berdenyut mencucuk bawah perot tu.. tp kejap².. Skrg dh 10minggu kurang sikit dah cume skit pinggang mmng tak ilang..

sama. saya cuma jadi bila time tidur. tidur baring tak kena tidur ngiring pun tak kena. sakit dia sampai kena pegang perut baru rasa kurang sikit

Sama saya pun 14w ada rasa ngilu n sakit kejap2 dkt ari2 tapi org kata normal kecuali sakit yg kerap mcm sakit segugut kene jumpa dr

Sya pun 14w.. kdg2 sakit juga bahagian tu, tp paling kerap sakit/lenguh bahagian pinggang belakang. Rsa nak sapu je dgn minyak panas🥲

4mo ago

Klau sy pinggng atau bdn skit sngt sy pakai minyak AOW MR.THERAPY botol purple kotak ad gamba penguin tu. Minyak tu ibu mengandong bby semua boleh pakai..

Kita gengg.. 14w juga tpi sakit kat ari2. Tnya doc dia kata normal sbb baby tengah membesar tapi kalau kerap dia suruh pergi hospital..

4mo ago

kejap" jer skit lepas tu hilang balik tpi risau jugak la sbb nie first baby 🥺 trima kasih semoga d permudahkn urusan bumil ♥️

sy pon same jugak tapi skjp dtg skjp hilang...