Perutku kembOng 6 weeks.

Hi mommy assalamualaikum. Sy baru masuk 6 weeks. Perut kembung teruk. Sampai senak. Dh seminggu stop bersama suami. Still senak jugak. Boleh sapu minyak angin tak? Apa nak buat ya kalau perut kembung. Normal ke? Ape sebab ya? Senak angin tp jenis susah kentut. So bertapak jela angin situ. Pedihh #bantusharing #seriusnanya #1stimemom #firstbaby

2 Balas

jgn sapu sebarang minyak angin sis dkt perut..

3y ago

angin mmg ada je sis .. sy stiap mse nk sendawa je .. x sendawa kentut .. tu je cara nye .. urutkn kat leher .. prut mmg sllu kembung .. xpnh sy sapu minyak angin ..

jgn sapu effect Kat baby nti

3y ago

yela kita xmkn tkut tumbesarn baby trbantut..mcm saya dlu bert baby dgn saya xnaik