Baby mengeras

Hi mommy. Apa makaud baby mengeras? Selalu baca org share tapi tak tau mcm mana rasa dia. So nak ambil tahu supaya lepas ni boleh aware. Sekarang sy baru 17 minggu. #firstmom

2 Balas

Perut tu tegang dan keras sampai nak tarik nafas pun susah termengah-mengah. Kdg tegang sampai tarik tulang belakang jd sakit sekali. Selalu jd bila badan penuh angin dan isi perut sekali. Nanti baby buat keras kat dalam 😂

Rs pressure kt perut n perut keras..nnt dh rs tahulah hehehe