Anak umur 1 tahun 5 bulan

hello mommy, anak saya umur 1 tahun 5 bulan. Hanya bisa cakap papaa dan cakap mama(cakap mama kadang kadang saja tu pun time nangis)lebih sering cakap papa. Saya sudah sering bercakap cakap dengan dia, tapi dia kurang respon dan sering tak focus. Saya worry. Apa saya kena buatnya #pleasehelp #firstbaby #firstmom

1 Balas

kena selalu ckp dgn ank berulang kali pd ayat yg sm dan pendek serta anak senang faham.. lm2 nnti ank akn ikut..mmg ambil ms .kena byk brsabar .klu puan risau puan blh refer pd pakar peads ..mg dpmudahkan segalanya amiin